Hvis jeg havde et walk-in closet...

Stelton i nye farver

 

 

Så er det Steltons tur til at friske de gamle klassikere op med nye farver, nemlig Arne Jacobsens Cylinda-Line. I forbindelse med deres 50 års jubilæum, har de bedt Paul Smith om at forny Cylinda-Line, formgive en ny serie af skåle samt skabe en sort linie – De nye produkter har fået navnene; ADD COLOUR, DOT og STATEMENT, og du kan se dem hos Illums Bolighus i København og Århus.
Synes nu det er ret fedt når de gamle klassikere bliver introduceret på ny i andre farver. Denne gang med Paul Smith’s signaturfarver. Hvad synes du?

Now it’s Stelton’s turn to freshen up the old classics with new colors. This time it’s Arne Jacobsen’s Cylinda-Line. In the occasion of their 50th anniversary, Paul Smith has been asked to renew the Cylinda-Line, shape a new series of bowls and create a black line – The new products are called; ADD COLOUR, DOT and STATEMENT, and you can see the new editions at Illums Bolighus in Copenhagen and Aarhus.
I actually like it  when the old classics is being introduced again in other colors. This time with Paul Smith’s signature colors. What do you think?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg havde et walk-in closet...