Krenitskålen er tilbage!

Long time no write…

I må undskylde den lidt sløve aktivitet de sidste par uger… Men jeg er i dag startet på arbejde igen efter 10 måneder på FANTASTISK barsel. Så jeg tillod mig at nyde mine sidste uger i stor afslapningstil. Det resulterede bla. i at jeg i sidste uge var et smut i Malmö med min lille familie. Super hyggeligt, og vejret var jo fantastiske. Så vi har haft første aften under stjernehimmel med et køligt glas lækkert. Her er lidt stemningsbilleder fra turen, og så lover jeg at der snart kommer flere lækre ting fra min side. Hyg jer!

I must apologize for the somewhat sluggish activity over the last couple of weeks … But today I started work again after 10 months of a FANTASTIC maternity leave. So I allowed myself to enjoy my last couple of weeks in huge relaxation style. This resulted in a small trip to Malmö with my little family. Super cozy, and the weather was indeed amazing. So we had the first night under the starry skies with a cool glass of delicious. Here are some pictures from the trip, and then I promise, that you will hear more from me soon. Have fun!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Long time no write…

I må undskylde den lidt sløve aktivitet de sidste par uger… Men jeg er i dag startet på arbejde igen efter 10 måneder på FANTASTISK barsel. Så jeg tillod mig at nyde mine sidste uger i stor afslapningstil. Det resulterede bla. i at jeg i sidste uge var et smut i Malmö med min lille familie. Super hyggeligt, og vejret var jo fantastiske. Så vi har haft første aften under stjernehimmel med et køligt glas lækkert. Her er lidt stemningsbilleder fra turen, og så lover jeg at der snart kommer flere lækre ting fra min side. Hyg jer!

I must apologize for the somewhat sluggish activity over the last couple of weeks … But today I started work again after 10 months of a FANTASTIC maternity leave. So I allowed myself to enjoy my last couple of weeks in huge relaxation style. This resulted in a small trip to Malmö with my little family. Super cozy, and the weather was indeed amazing. So we had the first night under the starry skies with a cool glass of delicious. Here are some pictures from the trip, and then I promise, that you will hear more from me soon. Have fun!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krenitskålen er tilbage!