Long time no write...

Smukt papirarbejde!

Det er svært at tro på, men dette elegante skrivebord er 100% bæredygtigt og 100% genanvendeligt. Det er nemlig lavet i bøljepap og skal hverken samles med søm, skruer eller hæfteklemmer. Og så er det behandlet med højglans lak så det er vandfast – dvs. der sker ikke noget ved at spilde din caffe latte på bordet, og den overflade gør jo bare bordet endnu mere lækkert at se på. Bordet er fra Cardboard Future og koster ca. DKK 1.200, og så er det en leg at bære det op til femte sal…

It is hard to believe, but this elegant desk is 100% sustainable and 100% recyclable. It is made in corrugated cardboard and you don’t need nails, screws or staplesto assemble it. And it is treated with a glossy varnish so it’s waterproof – so nothing happens by wasting your caffe latte on the table. And it just makes the table even more delicious to watch. The table is from Cardboard Future and costs approx. DKK 1,200, and then it’s no big deal to carry it to the fifth floor…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Smukt papirarbejde!

Det er svært at tro på, men dette elegante skrivebord er 100% bæredygtigt og 100% genanvendeligt. Det er nemlig lavet i bøljepap og skal hverken samles med søm, skruer eller hæfteklemmer. Og så er det behandlet med højglans lak så det er vandfast – dvs. der sker ikke noget ved at spilde din caffe latte på bordet, og den overflade gør jo bare bordet endnu mere lækkert at se på. Bordet er fra Cardboard Future og koster ca. DKK 1.200, og så er det en leg at bære det op til femte sal…

It is hard to believe, but this elegant desk is 100% sustainable and 100% recyclable. It is made in corrugated cardboard and you don’t need nails, screws or staplesto assemble it. And it is treated with a glossy varnish so it’s waterproof – so nothing happens by wasting your caffe latte on the table. And it just makes the table even more delicious to watch. The table is from Cardboard Future and costs approx. DKK 1,200, and then it’s no big deal to carry it to the fifth floor…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time no write...