HIT paraden - Mr. Black

Montana…

[slideshow]

Montana er ikke blot bogkasser – jeg fik for et par uger siden en god moppedreng ind af døren, og prøv lige at se billederne her. Jeg har da bare lyst til at gå amok i diverse Montana reoler og bruge dem på alle mulige måder – eksempelvis en seng. For det er jo det som er så fedt ved Montana – mulighederne er nærmest uendelige. I LIKE!!!

Montana is not only bookcases – A couple of weeks ago I got quite a magazine through the door and take a look at the pictures. I felt like goning crazy in various Montana shelves and use them in different ways eg. as a bed. For that is what’s so great about Montana – the possibilities are virtually endless. I LIKE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIT paraden - Mr. Black