Månedens blog - passions for fashion

Ud af hytten – Bistrot Bobo

Ud af hytten er denne gang et sted med plads til børn. Bistrot Bobo er lillesøster til gourmetrestauranten No 1 som ligger i Århusgade, og deres filosofi er at stedet skal være et sted hvor der er plads til ungerne. Nogle af overskrifterne i Politikken var;

  • God mad efter arbejde
  • Ikke et IKEA helvede
  • Børn skal smage de voksnes mad
  • Kultiverede børn er til fordel for branchen

Bistrot Bobo serverer traditionel fransk bistro-mad til hverdagspriser, og har legerum med tegnefilm, X-box og meget mere. Godt nok er min savlekonge ikke helt gammel nok til at kunne nyde godt af et legerum. Men derfor kan jeg sagtens forestille mig at vi vil nyde at kunne sidde bare en halv time mere ved  bordet imens han leger…. Så vi skal helt sikkert et smut forbi!

Out of the hut this time is a place with room for children. Bistrot Bobo is little sister to the gourmet restaurant No. 1 located in Århusgade, and their philosophy is – room for the kids. Some of the headlines in the newspaper Politikken was;

Good food after work
Not an IKEA hell
Children should taste the adult food
Cultured children is beneficial for the industry

Bistrot Bobo serves traditional French bistro food at everyday prices, and there is a playroom with cartoon movies, X-box and much more. We’ll certainly drop by!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens blog - passions for fashion