Plant din blyant # 1 - konkurrence

Højsenge…

 photo EvabedbyH2O_zpsc5be1f24.jpg

Eva seng af H2O

Jeg er som tidligere skrevet igang med ungernes værelse, og jeg er også næsten færdig. Mangler dog lige det sidste og så skal Tarzan have sig et skrivebord af en slags. Så reseachen fortsætter. Men indtil videre har vi fundet en fin højseng til ham. Og han er bare SÅ glad for den…. Vi har kigget en del rundt og var så heldige at finde en brugt fra Et Hjem. Den skulle nemlig være ret høj for at vi kunne udnytte pladsen nedenunder. Vi er jo ude i pladsoptimering, når der nu er to unger der skal bo på værelset. Og på den måde får Tarzan også et sted som er helt hans eget, hvor Muslingen ikke kan komme op. Men ja jeg har jo også været en del på nettet og her er nogle af de senge jeg faldt over. Og hvis der er nogen som er en smule handy, så er her lidt inspiration til en ordentlig omgang DIY 😉

In a previous post I wrote that I’m decorating the children’s room, and I am also almost done. Missing, however, is just the last little things and a desk for Tarzan. So the reseach continues. But so far we have found a nice tall bed for him. And he’s just SO happy with it …. We’ve looked around a lot and were lucky enough to find a used one from Et Hjem. We needed the hight to use the space underneath, since there are two kids sharing a room. And in that way, Tarzan also has a place completely for himself. This is some of the beds I stumbled across in my research. Also as inspiration if you are a handyman for a DIY projekt.

 photo EtHjem_zps533ccbfe.jpg

Tarzan:”Moaaar….. jeg synes bare min seng er SÅ dejlig…!”
Fanny seng fra Et Hjem

Tarzan:”I just looove my new bed mummi….!”

 photo Gautier_zps4043aa15.jpg

Gautier

 photo Kidsfactory_zpsb8050f3d.jpg

Treehousebed af Kidsfactory

 photo MaisonGreene_zps0f31222e.jpg

Maison Greene

Via: Fancy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plant din blyant # 1 - konkurrence