• ···
IKEA katalog på gaden...

Konkurrence – MEFA letter

MEFALetter_renhvid photo MEFALetter_renhvid.jpg

Så er det tid til en lille konkurrence til alle jer som har rendt rundt hele sommeren og ordnet have, sommerhus eller lign. For det vil da lige være prikken over i’et hvis I kunne slutte arbejdet af med at sætte sådan en fin sag op! MEFA letter udlodder nemlig en lækker postkasse til en heldig læser. Jeg gad da godt have et lille sommerhus hvor jeg kunne modtage søde breve i så fin en postkasse ♥

For at deltage skal du blot følge mig på Facebook og Bloglovin’ og skrive en kommentar nedenfor med dit navn og email. (husk at bekræfte din oprettelse via mail fra Bloglovin, hvis du ikke allerede følger mig) Konkurrencen slutter på onsdag d. 28. august.

Vinderen bliver annonceret her på bloggen, men får selvfølgelig også en mail direkte fra mig 😉

♥ Pøj pøj derude!

Pssst…. husk at du også kan følge mig på instagram “FrkDueholm”

Sorry guys – danish competition

Source.: MEFA

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA katalog på gaden...