Inspiration...

4 kommentarer

 • casalicious

  Enig!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • casalicious

  Ej ja da kan jeg godt forstå 😉 Men jeg ved desværre ikke hvor det er fra. Men prøv evt. på svenske hjemmesider, da boligen er fra Sverige. God jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna

  Jeg er faldet helt pladask for plakaten af fuglekraniet i skitseform. Har været inde og kigge flere gange og selv forsøgt at google mig frem til en der ligner – uden held. Har du nogen ide om hvor man kan få fingrene i noget lignende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en god omgang inspiration til indretningen! Jeg er stor tilhænger af, at indrette mit hjem i neutrale nuancer, da alt for mange stærke farve godt kan skabe lidt for meget kaos i hjemmet. Jeg synes farverne står rigtig fint til træet der går igen gennem alle billederne. Jeg er især ret vild med køkkenområdet, hvor jeg synes de forskellige sorte stole og træbordet står rigtigt lækkert sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration...