Kender I det.....

Kender I det…..

…. at man har det der hjørne i lejligheden som bare ikke vil makke ret. Man tilretter, ændrer og tilføjer nye køb, og lige lidt hjælper det. Den del af lejligheden bliver bare aldrig rigtig god!

Så derfor starter jeg denne blog. Både til inspiration til mig selv, men også i håb om gode indspark fra andre. Og så jeg tror, at jeg vil ændre mit rodehjørne til at være mit eksperimenthjørne, og se hvordan det går

Velkommen til CASALICIOUS

Do you know that feeling of having a messy corner in your apartment, that never seems to agree with you. You change, you add, you buy new things, but with no succes. That part of your apartment just never really seems to work out right!

That’s why I’ve started this blog. For an inspiration to myself and hopefully inspiration from all of you. And now I think I’ll change my messy corner to become my experimental corner, and see how it turns out

Welcome to CASALICIOUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I det.....