Navn på døren

Åhhh…. du skønne forår…

Faldt over et bundt kirsebærgrene som straks måtte med hjem, da jeg var ude at gå tidligere. Solen skinnede også et kort øjeblik og straks hoppede jeg i solbrillerne. Gid det snart var forår…… Nå, men nu er foråret i hvert fald kommet til min lejlighed.
Grenene står i OMAGGIO vasen fra Kähler.

I stumbled across some cherry flowers when I was out walking earlier and immediately had to take them home. The sun shone for a brief moment, and I immediately hopped in to my sunglasses. I wish it were spring soon …… Well, now the spring has come to my apartment.
The vase is Omaggio from Kähler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navn på døren