Få stilen...

Få uglen billigere!

…. Altså jeg er jo egentlig ikke så meget for at røbe det, da jeg selv rigtig gerne vil have en…. Problemet er bare at jeg er ved at løbe tør for vægplads, og mangler et rum hvor jeg kan opbevare alle mine fund. Så derfor vil jeg informere jer om at det er muligt at købe en reproduktion af Anne-Sofie Holm‘s ugle til ca. DKK 800 hos Wonderwall. Men skynd jer…. det er limited edition!

…. I don’t know if I should tell you this, because I really want one myself…. But the problem is that I’m running out of space on the wall, and lack a space where I can keep all of my findings. So therefore… it is possible to buy a reproduction of Anne-Sofie Holm‘s owl for ca. DKK 800 at Wonderwall. But hurry …. it is limited edition!

2 kommentarer

 • Hej Marina,
  Jeg er helt pjattet med det fine uglebillede. Der er bare noget ved den fugl som er helt specielt.
  super fint indlæg.

  Hilsen Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise
   Ja det er bare fantastisk!!! Min hjerne arbejder og arbejder for at finde plads til det herhjemme…
   Og tak for roserner 🙂
   Påskehilsen
   Marina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få stilen...