Hold da magle...

Udsalg hos Mekavi

Jeg faldt lige over en annonce i Berlingske. Mekavi holder udsalg!
Du kan få 15% på nye ordrer og 20-70% på udstillingsmodeller. Så der er virkelig penge at spare. Og hvis du er en af de heldige der har fået penge tilbage fra SKAT, så kan du jo overveje om du skal investere pengene i en lampe eller to…
Men du skal skynde dig. Det er kun indtil på tirsdag d. 30. marts.

I stumbled across an ad in the newspaper Berlingske Tidende. The shop Mekavi are having a sale!
You get 15% on new orders and 20-70% of exhibition models. So there is really money to be saved. And if you’re one of the lucky ones who have received money back from the tax authorities, you can consider whether you should invest the money in a lamp or two …
But you need to hurry. It is only untill tuesday on march 30.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold da magle...