Holte loppemarked

Fin kop fra Kähler

 

Der er bare SÅ mange forskellige fine kopper….. Og jeg har simpelthen haft så svært ved at finde ud af hvilke jeg skulle samle på, og så fik jeg en god idé af en sød veninde. Hun har nemlig haft samme problem…. Så hun har blot valgt at samle på forskellige kopper. Og jeg hoppede straks med på idéen! Så nu har jeg efterhånden 8 forskellige kopper, og det ser bare rigtig fint ud når man dækker op til flere….
Hop med på idéen og få din første kop fra Kähler ved at få 5 venner til at tilmelde sig deres nyhedsbrev.

There are just so many fine cups ….. And it is so difficult to figure out which to collect, and then I got a great idea from a sweet friend of mine. She had the same problem …. So she has simply decided to collect different cups. And I immediately jumped at the idea! So now I have almost 8 different cups, and it just looks great when you cover up for more people….
Go with the idea and get your first cup from Kähler by getting 5 friends to sign up for their newsletter.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holte loppemarked