HAY holder oprydningsudsalg

Kunst og kunst igen

 

Håber at I vil bære over med mig…. men jeg synes hele tiden at jeg falder over tip til lækre ting på væggene. Og så specielt når det er til en pengepung hvor vi alle kan være med!!!! Og her er et godt tip… Hold øje med, hvornår der er ‘Rundgang’ og julemarked på Kunstakademiet og Kunstakademiets Arkitektskole. Her kan du nemlig købe de håbefulde arkitekters og kunstneres flotte værker til billige penge.

Hope you will bear with me …. but I keep stumbling across tips for delicious things to hang on the wall. And especially when it’s for small money!! So here is a good tip … Keep an eye out for the ‘Trade Shows’ and the Christmas markets at the Kunstakademiet and Kunstakademiets Arkitektskole. Here you can buy the aspiring architects and artists, beautiful work for cheap money.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAY holder oprydningsudsalg