Hyggelig overnatning – månedens ud af hytten

Foooooxy hotel

[slideshow] 

Vidste egentlig godt at rummene på HOTEL FOX var dekoreret af flere forskellige kunstnere, men havde ikke lige tænkte mere over det. Men fik så et lille hint fra en læser og tænkte at jeg hellere lige måtte tjekke det ud. Og se lige her – hvor lækkert er det!!! Og det er endda rimelige priser – se deres tilbud. Måske skulle man bare tage en overnatning i CPH i stedet….

I know that the rooms at HOTEL FOX was decorated by several artists, but had not thought more about it. But then I got a little hint from a reader and thought I’d just check it out. And check this out – NIIIICE!!! And it’s even reasonable prices – check out the offers. Perhaps we should just take a night in CPH instead ….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig overnatning – månedens ud af hytten