Rene linier...

Månedens kunstner – Alexander Girard

Sad og bladrede i et ældre Boligmagasin i går og faldt over dette billede af Alexandra Girard. Jeg er helt pjattet med det, og det er i hvert fald et billede som kommer på ønskesedlen, selvom jeg stadig døjer med manglende plads på væggen…. Men jeg har læst i avisen at den bedste investering her i finanskrisen er kunst, så hvorfor ikke…. Nå, vil ikke belæmre jer mere med min egen selvovertalelse…. Billedet kan købes hos Designdelicatessen til DKK 899, eller hvis du vil satse på ikke at blive nuppet i Tolden, så kan du købe det til USD 95 på Velocityartanddesign

I looked in old magazine yesterday and came across this picture of Alexandra Girard. I love it and it has just been added to my wish list, although I am still struggling with lack of space on the wall …. But I’ve read in the newspaper that the best investment in this financial crisis is art, so why not …. Hmmm… won’t bother you any more with my own self-persuasion …. The image can be purchased from Designdelicatessen to DKK 899, or if you want to bet on not being caught in the Customs Office, you can buy it for USD 95 at Velocityartanddesign

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Månedens kunstner – Alexander Girard

Sad og bladrede i et ældre Boligmagasin i går og faldt over dette billede af Alexandra Girard. Jeg er helt pjattet med det, og det er i hvert fald et billede som kommer på ønskesedlen, selvom jeg stadig døjer med manglende plads på væggen…. Men jeg har læst i avisen at den bedste investering her i finanskrisen er kunst, så hvorfor ikke…. Nå, vil ikke belæmre jer mere med min egen selvovertalelse…. Billedet kan købes hos Designdelicatessen til DKK 899, eller hvis du vil satse på ikke at blive nuppet i Tolden, så kan du købe det til USD 95 på Velocityartanddesign

I looked in old magazine yesterday and came across this picture of Alexandra Girard. I love it and it has just been added to my wish list, although I am still struggling with lack of space on the wall …. But I’ve read in the newspaper that the best investment in this financial crisis is art, so why not …. Hmmm… won’t bother you any more with my own self-persuasion …. The image can be purchased from Designdelicatessen to DKK 899, or if you want to bet on not being caught in the Customs Office, you can buy it for USD 95 at Velocityartanddesign

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rene linier...