Glade lamper

Mit hjem er mit slot

Så er det igen tid til at komme ud af døren. Denne gang “Mit hjem er mit slot” i Frederiksberg Have fra på onsdag d. 2. juni til søndag d. 6. juni. Entré koster DKK 95, men så kan du til gengæld også nuldre rundt helt fra kl. 10 til 18. Og Peter Tanev lover jo super vejr, så det kan jo næsten ikke blive bedre. Jeg skal i hvert fald et smut derind!

It’s time again to get out of the house. This time “My home is my castle” in the Garden of Frederiksberg on Wednesday June 2nd to Sunday June 6th. Admission is EUR 12 and then you can enjoy the garden from 10 to 18. And Peter Tanev has promised some sunny days, so it can hardly be better. I will definitly drop by!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glade lamper