Fransk lampe... få stilen!

Rene linier…

Jeg bliver mere og mere vild med de rene linier… måske fordi det er mere klassisk og så egentlig i bund og grund blot er det man som regel vender tilbage til…. Nå uanset, så er jeg ret pjattet med billederne her fra Alwill, og drømmer mig lige lidt væk til flere m2 og mange penge….
Hvilken stil er du mest til?

I become more and more in love with the clean lines … perhaps because it is more classical and basically, this is the reason I usually return to this style…. hmm.. whatever , I’m really crazy about the pictures from Alwill and I’m just dreaming myself away to several m2 and a lot of money ….
Which style are you?

2 kommentarer

  • Tror aldrig at jeg helt når det sterile look, da jeg efterhånden har for meget nips og puder i diverse farver…. Så skal jeg i hvert til at sælge lidt ud! Og så er der jo al rodet, som på en eller måde aldrig forsvinder helt 😉 Så for mig er det vist bare drømmetænkning….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

    Det samme 🙂

    Dog har jeg fundet ud af, at det godt kan blive en lille smule sterilt for min smag, hvis der enten er for få ting, farveholdningen er holdt for stramt eller der ikke er ting i træ. Men fede billeder her. Synes især godt om nr. 2.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fransk lampe... få stilen!