Hvis du skal et smut til London...

Skønne liberty

Skønne liberty stoffer til lækre puder og tæpper. Og nu kan du købe det til små priser. Det koster fra ca. DKK 96 for en meter, så det er ca. halv pris i forhold til hjemme i lille DK. Det må man da sige er oplagt til et lille DIY-projekt!

Beautiful liberty fabrics for delicious pillows and blankets. And now you can buy it for less money. You can get it from approx. EUR 13 for one meter, so it’s about half price compared to the prices in little Denmark. So are you up for a little DIY project?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du skal et smut til London...