Hvis du lige står med 200.000 i hånden…

Striber for ingen penge…

Jeg går lidt og pønser på noget tapet i vores soveværelse, men kan også få helt ondt i maven ved tanken om at skulle fortryde lige efter det er kommet op på vores RET nye vægge….. Jeg er meget vild med Sandberg’s FRANK tapet, hvor man selv kan mixe størrelse og farve. Jeg skal bare lige finde ud af hvilke farver- og hvor bredt det skal være. Og så kom jeg i tanke om en idé…. Køb noget gavepapir og hæng det op i stedet. På den måde kan du prøve dig frem til stilen uden at du bruger en bondegård og ødelægger tapetet… Det stribede papir er købt i IKEA for DKK 25, og så er det sat op med elefant bussemænd (tror jeg det hedder). Det eneste du skal være OBS på er selvfølgelig længden på rullen… Og hvem ved måske er det så pænt at du lader det sidde!

I think that some wallpaper would look good in our bedroom, but I can also get a stomach ache just thinking about second thoughts just after putting it up….. I really like the wallpaper FRANK from Sandberg, because you can mix the size and color. I just have to figure out which colors and how broadly it should be. And then I thought of an idea …. Buy some gift paper and hang that up instead. That way, you can test the style without having to use to much money and destroying your wall … The striped paper is bought at IKEA for EUR 3,5, and it’s put up with elephant boogers (I think that’s what it’s called). You just have to check the lenght of the paper… And who knows maybe it’s so nice that you’ll let it sit!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du lige står med 200.000 i hånden…