Glem ikke mors dag i morgen...

Tak!!!

bloglovin

 

Jubiii, så rundede jeg 70 faste læsere – det er jo skønt at så mange gider følge min blog. Så et STORT TAK til alle jer der følger og skriver kommentarer her i mit lille univers om alt godt til hytten og livet! Hvis du ikke er fast læser men godt vil være det og støtte op om bloggen, kan du trykke på linket ovenfor eller melde dig til her.

Jeg var i weekenden på besøg hos en veninde i Nordsjælland og taget lidt billeder af hende og hendes families fantastiske bolig, så hæng på. Denne boligrapportage bliver nemlig den første af flere i et nyt tema – månedens bolig. Så hvis du selv har et interessant hjem eller kender nogen som har, så send mig en mail på casalicious@live.dk.

Jubiii, 70 readers – it’s really nice that so many want to follow my blog. So a BIG THANK YOU to all of you who follow the blog and writes comments here in my little universe about interieur and other goodies for the hut and life! If you’re not a regular reader, but would like to be, you can click on the link above or sign up here.

This weekend I was visiting a friend in North Zealand and took some pictures of her and her family’s magnificent home, so stay put. This housing rapportage is the first of many in a new theme – the home of the month. So if you have an interesting home or know someone who do, please send me an email at casalicious@live.dk

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glem ikke mors dag i morgen...