Skønne sol

Hmmmm…..

mmmm….. hvordan komme man lige tilbage efter så laaaaaaaang tids stilhed….. Hold da K det er altså en udfordring af køre job på mere end fuldtid, indkøring i institution og blog på samme tid. Så bloggen har måtte “holde ferie” – desværre. Heldigvis er der mere tid i sigte, og I vil derfor komme til at høre mere til mig her på siden. For jeg er jo ret vild med det her! Håber I bærer over med mig 😉

Hmmmm ….. how do I bounce back from such a long time of silence….. Wauw it’s a challenge to keep a job on more than full time, starting in kindergarden with my son and bloggin at the same time. So the blog has unfortunately been “on vacation”. Fortunately, there is more time in sight, so you will get to hear more from me. Hope you will bear with me 😉

4 kommentarer

  • Super bloggeren

    Samme her. Lader til at du har rigeligt at se til og mon ikke der kommer lidt guldkorn på din blog igen når tingene falder til ro?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Jeg bærer absolut over med dig – da du har gang i noget rigtig spændende 🙂 Glæder mig til at høre mere fra dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne sol