Til din prins eller prinsesse...

Kalender update

 

Kender du indretningsarkitekten Mille Fly, der bl.a. har været med i fra skrot til slot på TV3… Det gør du garanteret…. Og nu har du så mulighed for at deltage i et kursus som afholdes af IKEA helt gratis. Kurset hedder “Lær at indrette dig på lidt plads” og afholdes d. 3. august fra kl. 18.30 til 20.00. Det kræver blot at du er IKEA Family medlem. Og er du ikke det kan du hurtigt blive det… tryk blot på linket og tilmeld dig – det koster ikke noget. God fornøjelse! 

Do you know the interior designer Mille Fly who has been the decorator in the program “From scrap to castle” on TV3 … You probably do …. Now you have the opportunity to participate in a course organized by IKEA for free. The course is called “Learn to decorate on little space” and is held on August 3. from 18:30 to 20:00. It only requires that you are IKEA Family member. And if you are not, you can quickly become a member… just press the link to sign up – it’s free. Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til din prins eller prinsesse...