Hov...

Til din prins eller prinsesse…

Står du og skal indrette et sejt/fint værelse til din guldklump, eller har du en lille prins/prinsesse gemt i maven, så tjek lige det her ud. ARTISTOY er et firma hvor lejetøj bliver lavet i samarbejde med kunstnere for at stimulere fantasi og interaktion for både børn og voksne. Indtil videre er der dog kun “The mirror Castle” designet af Jeppe Hein 😉 Men det er til gengæld også rigtig fint! Du kan bl.a. købe det hos Normann på Østerbro og det kommer i 3 størrelser – og koster fra DKK 399 for det mindste. Tror det mellemste skal pynte på min savlekonges værelse snart. Synes faktisk at det er så fint at jeg også sagtens kan finde på at sætte det i stuen….. Har du også en lille prins eller prinsesse gemt i maven, så du kan finde på at placere det ved siden af bøgerne på bogreolen…

Are you about to decorate a cool / nice room for your nugget, or do you have a little prince / princess hidden in the stomach, then check this out. ARTISTOY is a company where toys are made in collaboration with artists to stimulate the imagination and interaction for both children and adults. So far they only have “The mirror Castle” designed by Jeppe Hein 😉 But it is in turn really nice! You can e.g. buy it in Normann at Østerbro and it comes in three sizes – and costs from approx. EUR 54 for the smallest. I think the middle size will decorate my sons room soon. In fact I think that it is so nice that I can easily think of putting it in the living room also….. Do you also have a little prince or princess hidden in your stomach?

4 kommentarer

  • Steffen

    Vi så det i Illum så sent som i går. Det er super fedt og Lærke var kæmpe fan.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Steffen

    Vi så det i Illum så sent som i går. Det er super fedt og Lærke var kæmpe fan.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hov...