Inspiration - beach cottage style

En fugl i hånden…

… eller en på væggen…
Prøv lige at se billederne – de er bare smukke! Både ByNord og Susanne Schjerning er nogle af de designere som har ladet sig inspirere af naturen og dens dyr. Så hvis du, som mig, er lidt vild med den stil, så skal du da overveje at hænge et billede som disse på væggen!
Billederne er taget af Victor Schrager og er et lille udsnit af 100 billeder han har taget igennem 7 år og sat sammen i bogen “Bird Hand Book”. Bogen kan bl.a. købes på Amazon i både ny og brugt udgave til hhv. ca. 10 USD eller ca. 5 USD.

A bird in the hand … or a bird on the wall …
Look at the pictures – aren’t they just beautiful! Both ByNord and Susanne Schjerning are some of the designers who have been inspired by nature and its animals. So if you, like me, are a little crazy about that style, you should consider hanging a picture like one of these on the wall!
The pictures are taken by Victor Schrager and is a small sample of 100 pictures he has taken during 7 years and put together in the book “Bird Handbook”. The book can be purchased on Amazon in both new and used issues, respectively. approx. 10 USD or approx. 5 USD.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration - beach cottage style