Kolde øl og damer... eller bare kolde øller...

Loppen over alle lopper…

Jeg har hygget mig hos min dejlige mor hele weekenden, og faldt over noget i et af hendes maaange blade… Ved godt at det er lidt sent, men til gengæld er der så masser af tid til at planlægge en tur til næste år – og så måtte jeg da lige dele det med jer! Jeg er faldet over Europa’s største loppemarked – BRADERIE 2010… Der er over 10.000 stande, over 2 mio. besøgere fra hele verden og en åbningstid på hele 33 timer. Loppemarkedet afholdes i Lille, Frankrig én gang om året, og der er alt fra de lokales egne private stande til de mere professionelle kræmmere og priserne skulle efter sigende være lige en smule under DK.  Og ud over det gigantiske loppemarked, så spises der også Moulles Frites i lange baner og restauranterne dyster om hvem der får solgt flest muslinger. Den restaurant med den største bunke skaller har vundet. Prøv lige at se billedet nedenfor… MUMS det er lige mig!!! Loppe og muslinger 😉 Den største udfordring bliver dog nok bagagen hjemad… Nå, hvad den tager jeg når jeg kommer dertil – for jeg tror da at jeg må et smut til Frankrig til næste år. Hvad med dig – er du klar til at rykke til Lille om et års tid?

I’d stayed at my moms place all weekend, and stumbled across something in one of her maaany magazines … I know that it’s a little late, but then there is plenty of time to plan a trip for next year – and I just had to share it with you! Europe’s largest flea market – BRADERIE 2010 … There are more than 10,000 stalls, over 2 million. visitors from around the world and it runs throughout 33 hours. The Flea Market is held in Lille, France once a year and there is everything from the locals’ own private stall to the more professional barkers and the prices is said to be just a bit under the prices in DK. And beyond the giant flea market, there’s a big tradition of Moules Frites and the restaurants has a competition about who gets the biggest pile of seashells. Se the picture below … I love it! Flea market and mussels 😉 The biggest challenge however, will be the luggage on my way home … Well, I will deal with that later – because I think that I have to take a trip to France next year. What about you – are you ready for flea market and mussels next year?

3 kommentarer

 • Anne – ved hvordan du har det… men tror jeg bliver nødt til at kaste mig ud i det alligevel 😉

  Merete – måske skulle vi planlægge en tur…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • merete dueholm

  Det lyder som den fuldendte kombination, er bare helt med på planen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ja, jeg bliver helt svimmel af alle de lopper!!! – Det ville være loppe-himlen og jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne overkomme det og bare overanstrenge mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kolde øl og damer... eller bare kolde øller...