Prøv at se her...

Månedens ud af hytten

Kan I huske indlægget “Idyl i Umbrien“?
Simpelthen for skønne billeder, som gav en lyst til straks at hoppe på et fly mod italienske himmelstrøg… Og ved I hvad… det kan I nu. Fordi ejerne, Lisbeth og Thomas, har rent faktisk et guest-house og kogeskole i selv samme bygning – Il Ghiottone Umbro (den umbriske ædedolk)!
Ja jeg ved godt at det er en smule langt væk til “ud af hytten”. Men jeg har selv SÅ meget lyst til et smut derned at jeg blev nødt til at gøre det til månedens ud af hytten.
En overnatning i eksempelvis tårnværelset koster 100 EUR inkl. lækker morgenmad, og indretningen er ikke tilfældig… Tårnværelset er nemlig indrettet med himmelseng fra italienske Evve og med danske klassikere som Wegner og Arne Jacobsen. Økologiske håndklæder fra Karmameju og sengetøj fra Geismars Væverier… Lyder det ikke bare som et sted man sagtens kan bruge en forlænget weekend?
Deres kogeskole er deres hjertebarn, så hvis en olivenhøst eller en jagt på trøfler trækker i dig, så vil jeg anbefale et smut forbi deres hjemmeside… God tur! 

Do you remember the post “Idyll in Umbria? Simply beautiful pictures that emmediately made you feel like jumping on an airplane to Italy … And do you know what … you can do that now. Because the owners, Lisbeth and Thomas, actually has a guest-house and cooking school in that excact building – Il Ghiottone Umbro (the Umbrian Glutton)!
I know that it’s a bit far away to be “out of the hut.” But I myself would really love to take a trip down there, so I just had to make it this months “out of the hut”.
A night in the tower room costs 100 EUR incl. a delicious breakfast and the decor is not coincidental … The tower Room is furnished with a four poster bed from Italian Evve and with Danish classics like Wegner and Arne Jacobsen. Organic towels from Karmameju and bedding from Geismars weaving … Doesn’t that just sound like a place where you can easily spend a long weekend?
Their cooking school is their darling, so if an olive harvesting or hunting for truffles is something that makes your heart beat, I will highly recommend a trip to their website … Have a nice trip!

2 kommentarer

  • Jette

    Jeg er helt klart også parat til at hoppe på et fly med det samme. Stedet ser fantastisk ud – og så tror jeg ikke, at der findes sødere værter end Lisbeth og Thomas, så mon ikke næste Italienstur skal slå et smut omkring Umbrien??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøv at se her...