En fugl i hånden...

Ud af hytten – lille perle gemt…

Forrige weekend var jeg til min bonus svigermors 60 års fødselsdag på Restaurant Sletten, og den restaurant fortjener at komme på som “ud af hytten”, for maden er lækker og stedet ligeså – og så ligger restauranten i gamle Humlebæk i hyggelige Sletten havn. Om ikke andet så skal du kigge forbi og se hvordan de har fået indrettet sig i den gamle kro – rigtig fedt og igen igen i den nordiske stil – I LIKE!
Restauranten er åbnet af teamet som også står bag den Michelin-stjernede Formel B i København, og Pleasure skriver “Det, som før var en lunken kro, er nu en toptunet bistro, en afslappet restaurant, som ikke desto mindre serverer mad og vine i haute cuisine-klassen”.

Last weekend I was at my bonus mother-in-law’s 60 year old birthday at Restaurant Sletten, and that restaurant deserves to come on as “out of the hut”, because the food is delicious and the place is the same – the restaurant is located in old Humlebaek in lovely Sletten harbor. If nothing else, stop by and see how they’ve decorated the old inn – really nice and once again in the Nordic style – I LIKE!
The restaurant is opened by the team who is also behind the Michelin-stared Formel B i Copenhagen, and Pleasure wrote “That, which before was a tepid inn is now a sleek bistro, a casual restaurant, which nonetheless serves food and wines in haute cuisine class.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fugl i hånden...