På besøg hos - Uffe Buchard

Månedens biks – RAMBOW

Månedens biks er et sted jeg ynder at komme ret meget… Både for at bruge penge men også for bare lige at lure og blive inspireret. RAMBOW hedder butikken og de har alt fra teskeer fra Rice i melanin til jern borde fra Fermob – så butikken er helt perfekt både til værtindgaver, gaver til dig selv og gaver til hytten. Butikken ligger på Østerbrogade 55A med hyggeligt Brumleby i ryggen, og var før i tiden faktisk en badeanstalt, hvor kvinder kunne tage bad for kun 10 øre.
I dag har butikken mærker som Anne Black, Tholix, Jiélde, Royal Copenhagen, Finnsdottir og mange mange flere. Så hvis du er på disse kanter så snyd ikke dig selv for et besøg. God shoppelyst!

The shop of the month is a place I visit quite often … Both to spend money but also just to lurk and get inspired. RAMBOW is the name of the store and they have everything from tea spoons from Rice in melanin to tables in iron from Fermob – so the store is perfect for both small gifts for your friends, gifts for yourself or gifts for your house. The shop is located on Østerbrogade 55A with cozy Brumleby in the back and was in the past actually a bathhouse where women could get a bath for only 10 cents.
Today, the shop has brands like Anne Black, Tholix, Jiélde, Royal CopenhagenFinnsdottir and many many more. So if you’re in this part of town, don’t cheat yourself to a visit. Happy shopping!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg hos - Uffe Buchard