På besøg hos - min skønne svigerinde

Månedens kunstner – Linda Horn

Jeg var så heldig på et tidspunkt at vinde et maleri af Linda Horn gennem kunstforeningen på mit arbejde. Billedet har nærmest fået ærespladsen i stuen og jeg bliver bare mere og mere vild med billedet og i dag er Linda Horn en af mine yndlingskunstnere. Så hvorfor ikke give hende æren af at blive månedens kunstner…
Linda Horn er bla. uddannet på Kunstakademiet i Krakow i Polen for fakultet for tegning og grafik og har beskæftiget sig en del med film og teater, hvor hun har arbejdet med scenografi, udarbejdelse af rekvisitter, teatermaleri samt tegnet storyboards. I dag kan du se hendes værker på Galleri Rasmus som ligger både i København, Odense og Skagen. Jeg har selv store tilbøjeligheder til at kigge forbi når jeg er på spidsen af Jylland.

I was lucky enough to win a painting by Linda Horn through art association at my job. The picture has taken the place of honor in the living room and I just get more and more crazy about the picture and today Linda Horn is one of my favorite artists. So why not give her the honor of being artist of the month …
Linda Horn is eg. educated at the Art Academy in Krakow in Poland for the faculty of drawing and graphics, and has worked a lot with film and theater, where she has worked on set design, preparation of props, theatrical painting and storyboards. Today you can see her work at Gallery Rasmus, which is located in Copenhagen, Odense and Skagen. I myself have great tendencies to drop by when I’m on the tip of Jutland.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg hos - min skønne svigerinde