HUSK - konkurrencen

Månedens tip – bøjler

Faldt over nogle rigtig fine bøjler hos Etoile – en skøn tøjbutik på Østerbro. Renseribøjler omviklet med liberty stof. De har alt tøjet hængene på de bøjler og det ser bare rigtig god ud! Så hvis du har dit tøj til at hænge på et stativ, så er her en idé til at lave rigtig fine bøjler. Du skal blot købe renseribøjler og så viklet noget stof omkring. Jeg har brugt gammelt gavebånd i stof og synes selv at resultatet er blevet fint. Men hvis du ikke er til DIY, så kan du købe bøjlerne hos Etoile – 6 for en hund. God fornøjelse!

Stumbled across some really nice hangers at Etoile – a lovely fashion shop in Copenhagen Ø. Dry cleaning hangers wrapped with fabric from Liberty. They have all their clothes hanging on theese hangers and it looks so nice! So if you have your clothes hanging on a rack, here is an idea to make really nice clothes hangers. Simply buy dry cleaning hangers and wrap them with fabric you like. I’ve used old ribbon and think that the result was fine. But if you’re not into DIY, you can buy finished hangers at Etoile – 6 pieces for EUR 13. Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK - konkurrencen