Ud af hytten - Restaurant Dim Sum

På besøg hos – en farverig familie

Farver uden grænser hedder artiklen fra Berlingske Tidende forrige søndag. Og hold da magle det må man sige. Ret vildt synes jeg, og også lige i overkanten efter min smag. Men jeg må indrømme at man da på ingen måde kommer til at kede sig i det hjem og jeg tager også hatten af for at de bor som de gør. For det er godt nok vildt! Hvad siger du… er det HOT eller NOT?

Colors without limits, is the name og the article from Berlingske Tidende, previous Sunday. And oh my that’s an understatement. Pretty wild, I think, and not quite my taste. But I must admit that you will never get bored in that home and I also take my hat off for the way they choose to decorate their home. What do you say … it is HOT or NOT?

Du kan besøge dem i deres butik Con Amore, på Østerbro.
You can visit them in their shop Con Amore, in CPH Ø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud af hytten - Restaurant Dim Sum