You are my sunshine...

På besøg hos – min skønne svigerinde

Denne gang er vi på besøg hos min skønne svigerinde og hendes dejlige familie. Ja, det er jo en lidt anden kaliber end Uffe Buchard – men ikke desto mindre mindst lige så inspirerende! Måske undrer I jer over sneen udenfor… billederne er taget en tidlig morgenstund sidste vinter, hvor solen gav det fineste lys til lejligheden. Og så har jeg blot fået lov til at låne billederne så jeg kunne vise alle jer – heldigt for mig! Hvis I er vilde med stilen, så hæng på – for der kommer mere…

This time we visit my wonderfull sister-in-law and her family. Yes, it’s a little different caliber than Uffe Buchard – but nonetheless equally inspiring! Maybe you are wondering about the snow outside … The pictures are taken an early morning last winter, when the sun gave a beutiful light to the house. And I’ve just been lucky enough to borrow the pictures to show them to you! If you love the style, hang on – there will be more …

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You are my sunshine...