KBH – nu i hvid…

Så kom den…. altså sneen. Hold nu op det er skønt!!! Og vi kan jo heller ikke komme udenom at julen snart banker på døren. Personligt, så glæder jeg mig HELT VILDT. Min dejlige mor kommer på besøg i morgen, og så skal hytten pyntes op og der skal drikkes glögg! Og så må jeg vist også hellere komme igang med lidt indlæg om julepynt, gaver og snask 😉 GLÆDELIG SNEVEJRSDAG

The snow is faling, Christmas is around the corner and I like it!!! My mother is visiting tomorrow and the plan is to decorate the house with christmas decorations and drink mulled wine! And I think it’s also about time that I get started with posts about Christmas decorations, gifts and other delicious things 😉 MERRY SNOWY DAY TO YOU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration - trapper og niveauer