KBH - nu i hvid...

Normann – 20% rabat

Meld dig ind på Normanns facebook side og kom med til tilbudsaften med 20% på alle produkter. Arrangementet er på onsdag d. 1. december 2010 i deres butik på Trianglen fra 19 til 22. Hvis du ikke kan komme, så giver de også 20% på deres online shop den aften. Rabatkode offentliggør de på facebook siden senere – så følg med og gør et julegave kup.

Join the Normann facebook site and get invited to an evening with 20% discount on all products. The event is on Wednesday December 1st 2010 in their shop at the Triangle from 19 to 22. For those of you who can’t come, they will also provide 20% discount on their online shop that night. Discount Code will be publish on their facebook site later – so stay tuned and make a Christmas coup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Normann – 20% rabat

Meld dig ind på Normanns facebook side og kom med til tilbudsaften med 20% på alle produkter. Arrangementet er på onsdag d. 1. december 2010 i deres butik på Trianglen fra 19 til 22. Hvis du ikke kan komme, så giver de også 20% på deres online shop den aften. Rabatkode offentliggør de på facebook siden senere – så følg med og gør et julegave kup.

Join the Normann facebook site and get invited to an evening with 20% discount on all products. The event is on Wednesday December 1st 2010 in their shop at the Triangle from 19 to 22. For those of you who can’t come, they will also provide 20% discount on their online shop that night. Discount Code will be publish on their facebook site later – so stay tuned and make a Christmas coup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KBH - nu i hvid...