Rå jul...

365 offentlige hjerter…

Prøv at se de her hjerter – er de ikke bare skønne! Hjerterne er taget af Agnete Schlichtkrull, som har galleri og butik på Nordre Frihavnsgade på Østerbro, hvor jeg er faldet over dem. Agnete har fra sommeren 2008 til 2009 drønet rundt i København og foreviget 365 hjerter gadekunst til hendes projekt 1:1.

Hvis du er hooked så er der i øjeblikket en oplagt mulighed for at se mange af hendes smukke hjerter i størrelsen 1 til 1 m, da hun udstiller hele december på Riget i receptionsområdet. Du kan også følge hende via facebook, hvor du løbende kan se hvad der sker med hjerterne. Og hvis du selv falder over et hjerte i byen, så kan du jo altid sende hende et praj 😉

Personligt kunne jeg godt tænke mig at tapesere herhjemme med hendes billeder, for de er SÅ flotte. Og I kan alle sammen være med, for hendes billeder kan købes fra DKK 50. Og så har hun også små huskespil til DKK 350 – jeg fik faktisk et til min fødselsdag i sommers af min søn. Det er rigtig fint – og så elsker jeg tilfældigvis huskespil…

Til sidst kan jeg jo så glæde jer alle sammen med at Agnete har doneret 4 forskellige billeder i str. 15×15. Se nedenfor hvilke I kan vinde på søndag. Hvis du er fast læser via Bloglovin, så end mig blot en mail på casalicious@live.dk, og så er I automatisk med i lodtrækningen.Try and see these hearts – aren’t they just beautiful! The hearts are taken by Agnete Schlichtkrull who has a gallery and shop at Nordre Frihavnsgade in Østerbro where I stumbled across them. Agnete biked around Copenhagen during the summer of 2008 to 2009 and captured 365 hearts of street art for her project 1:1.

If you are hooked there is currently an excellent opportunity to see many of her beautiful hearts in size 1×1 meter, because she has an exhibition throughout December at the hospital Riget in the reception area. You can also follow her through facebook, where you can se what happens with the hearts. And if you stumble across a heart in the city, you can always send her a hint,)

Personally, I like to cover my walls at home with her pictures, because they are SO beautiful. And you can all afford her pictures, because they can be purchased from  approx. EUR 7. She also has a little memory game for approx. EUR 50 – I actually got one for my birthday this summer from my son. It is really lovely – and it actualIy happens that I love that game …

I’m happy to tell you that Agnete has donated 4 different images in the size 15×15 cm. See below which you can win this Sunday. Just send me an email at casalicious@live.dk, and you will be in the competition.

1 kommentar

  • […] Jeg var så heldig at vinde ét af fire hjertebilleder inde på indretningsbloggen Casalicious! Det er et lille fint fotografi af noget hjerte-streetart, som fotografen har været rundt i hele København for at finde – og hun har 365 forskellige hjerter i alt. Projektet kaldes 1:1, og I kan læse mere om det her […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå jul...