Helium og julefest...

Hjerterum…

De forstår altså at pynte fint op hos IKEA – jeg vil da ønske at jeg var inviteret til dette juleselskab… Det ser jo SÅ hyggeligt ud. Og også fin detalje at pynte op med de julekort vi modtager. Måske skulle jeg selv igang med at skrive lidt kort… Sender du julekort?

They really understand how to decorate nicely at IKEA – I’d wish I was invited to this Christmas party … It looks so cozy. And also nice touch to decorate with the Christmas cards we receive. Maybe I should get started writing some… Do you send out Christmas cards?

Foto: IKEA

4 kommentarer

 • Anne – ja, jeg synes selv at jeg er enormt produktiv. Det er fedt med al den råhygge i sofaen i øjeblikket…

  Helle – åhhhh…. nu får jeg endnu mere dårlig samvittighed 😉 Hvad faen… er der ikke også noget der hedder nytårskort 😉

  Joan – ja man får virkelig lyst til at sætte sig omkring bordet og hygge sig med familie og venner – og snaps….. Se det kommende indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha jeg ville også ønske jeg var inviteret ser rigtig hyggeligt ud..D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jep, sendte lige et par stykker her den anden dag. Dejligt med lidt god samvittighed på den front 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Dejligt med så mange indlæg! Ren julekalender 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helium og julefest...