KIOSK i the big apple

Hit paraden – Stjerner i IKEA

Kan man bliver stjernoman… Det tror jeg måske er jeg – for jeg er VILD med stjerner! Og IKEA er gået amok i stjerner…. det er lige mig. Og selvom at jeg allerede har adskillige IKEA net til vasketøj, så bliver jeg da nødt til at eje et mere der er rødt med hvide stjerner. Hvem ved, så bliver det måske sjovere at vaske tøj…

Is it possible to a star-aholic… I think maybe I am – because I love stars! And IKEA has gone crazy in the stars …. it’s just me. And even though I already have several IKEA bags for laundry, and I have to have one in red with white stars. Who knows, perhaps it will be more fun to do the laundry…

[slideshow]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIOSK i the big apple