Hvis du lige har en halv bil eller en cykel...

KIOSK i the big apple

Min veninde var i New York sidste år, og faldt over denne sjove biks. Og så har jeg været så heldig at få lov til at vise jer nogle af billederne. KIOSK ligger på 95 Spring st. har nærmest alt hvad hjertet kan begære af sjove ting og sager. Så hvis du lige er i nærheden…

One of my friends was in New York last year and came across this funny shop. And I have been lucky enough to borrow some of her pictures. KIOSK is located at 95 Spring st. and has almost everything your heart desires of fun stuff. So if you are in the neighbourhood…

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du lige har en halv bil eller en cykel...