Altid friske blomster...

Isa K hos Jysk…

 

Så er Isabell Kristensen også hoppet med på home-bølgen. Denne gang i samarbejde med Jysk. Lidt sjovt samarbejde når man ser på hvad hun ellers har stået for… Men fint for mig! Synes faktisk er det mørk turkise med påfuglen er rigtig fint. Men tvivler dog på at det eksisterer i dobbelt størrelse…

Now Isabell Kristensen also joined the decor wave. This time in cooperation with Jysk. A little fun cooperate when you look at all her dresses. But thats fine with me! I actually think the dark turquoise with a peacock is really fine. But doubt, however it exists in a double size …

                  

4 kommentarer

 • Åh ja det evige problem at finde pænt betræk til dobbeltdyner. Ikea har nogle fine nogle, men deres mål er 220×240, så jeg må sy det ind, hvis jeg ikke vil svømme rundt i stof. Godt man ikke skal købe betræk så tit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep – kender det. Bliver træt af for meget stof og ender foran symaskinen. Men det er også OK, for’ vi vil ikke opgive dobbeltdynen – det er så hyggeligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Isabell Kristensen har nu lavet boligtilbehør i rigtig mange år. I hvert fald 4-5 år. Men kvaliteten på det har aldrig været helt i top, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå for dælen – det er da gået forbi min næse 😉 Men hvad – kan jo ikke følge med i det hele hi hi.
   Og ærgeligt at kvaliteten er skidt…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Isa K hos Jysk…

 

Så er Isabell Kristensen også hoppet med på home-bølgen. Denne gang i samarbejde med Jysk. Lidt sjovt samarbejde når man ser på hvad hun ellers har stået for… Men fint for mig! Synes faktisk er det mørk turkise med påfuglen er rigtig fint. Men tvivler dog på at det eksisterer i dobbelt størrelse…

Now Isabell Kristensen also joined the decor wave. This time in cooperation with Jysk. A little fun cooperate when you look at all her dresses. But thats fine with me! I actually think the dark turquoise with a peacock is really fine. But doubt, however it exists in a double size …

                  

4 kommentarer

 • Åh ja det evige problem at finde pænt betræk til dobbeltdyner. Ikea har nogle fine nogle, men deres mål er 220×240, så jeg må sy det ind, hvis jeg ikke vil svømme rundt i stof. Godt man ikke skal købe betræk så tit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep – kender det. Bliver træt af for meget stof og ender foran symaskinen. Men det er også OK, for’ vi vil ikke opgive dobbeltdynen – det er så hyggeligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Isabell Kristensen har nu lavet boligtilbehør i rigtig mange år. I hvert fald 4-5 år. Men kvaliteten på det har aldrig været helt i top, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå for dælen – det er da gået forbi min næse 😉 Men hvad – kan jo ikke følge med i det hele hi hi.
   Og ærgeligt at kvaliteten er skidt…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altid friske blomster...