Inspiration...

Lidt lækkert fra Barcelona!

Synes lige at I skulle ha’ lidt billeder fra skønne Barcelona! Hold op en god tur. Jeg var afsted uden kæreste og savlekonge men med to veninder. Jep det var skønt – og AV mit hoved – god vin ups 😉 Der kommer lidt flere billeder på et senere tidspunkt – bare så I ikke bliver alt for spammet med Barcelona på én gang.

Nu smutter jeg til Italien med familien – men hvor jeg præcis skal hen vil jeg holde hemmeligt til jeg er tilbage 😉 Og når jeg så kommer tilbage, så lover jeg at der vil komme flere indlæg fra min side. Ci vediamo!

Thought I’d show you some picture from beautiful Barcelona! It was such a good trip. I went without boyfriend and the drool king but with two friends of mine. Yep it was great! Tomorrow I’ll go to Italy with my family – where I’m going I’ll keep a secret until I’m back 😉

Ja, det var dejlig varmt !

De er bare SÅ flotte de lamper! Jep jeg fik lov til opleve lamperne fra Lindsay Adelman au naturale 😉

Gaudi’s hjem

…og meget mere Gaudi – smukt!

4 kommentarer

 • Er du stoppet med at blogge?

  /www.noeleven.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej ikke helt – men der har desværre bare ikke haft overskud til det rigtig siden januar…. Og jeg ved godt jeg skrevet det før,,,, men nu håber jeg at jeg kan holde gang i det. For jeg synes jo det her er rigtig sjovt! Så jeg håber da at du vil kigge forbi ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I just discovered your lovely blog. I’m just new into blogging this year & have just finished off my own daily blog on fashion, food, travel & interior design.
  http://scrapbook-melissah.blogspot.com/
  I had a lot of fun putting it together maybe you would like to check it out if you have a spare minute.
  x
  Melissah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der altantegninger er rigtig fine, hehe 🙂
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration...