Små ord fra hverdagen...

Krible krable…

Min søster har snart fødselsdag, så jeg har lige modtaget hendes ønskeseddel. Og derpå er de rigtig fine billeder fra Hagedornhagen. Jeg kender godt billederne, men tænkte at jeg ville dele dem med jer. Jeg er nok mest til sommerfuglene, men jeg synes nu også at billedet med den store sorte bille er ret så flot. Billeder kan købes fra DKK 250 og 350.

My sister’s birthday is comming up, so I’ve just received her wish list;) And she would like to have the pictures from HagedornHagen. I know the pictures, but thought I’d share them with you. I probably prefere the butterflies, but I also think that the picture with the big black beetle is quite nice. Images can be purchased from EUR 34 and 47.

4 kommentarer

  • Ida T

    Wow de er virkelig fine. Og sikke en nice blog du har dig. Har fulgt med i et stykke tid nu og jeg bliver så glad når der kommer nye indlæg fra dig! Og jeg bliver virkelig inspireret hvergang. Keep it up 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg sælger min Hagendorn serie med 3 (indrammede) billeder med de stikkende planter, hvis det har interesse for dig, din søster eller andre læsere. Mvh. Katrine (tlf. 50778421)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ord fra hverdagen...