H&M event

Berlingske – vildt nok….

Mig & mit hjem

Det er altså vildt at stå op en søndag og så slå op på side 4 i boligsektionen på Berlingske Tidende og se sig selv og sit hjem….. Men ikke desto mindre, så var det hvad jeg gjorde 😉
Jeg har nemlig været så heldig at blive interviewet til en artikel serie, som boligsektionen har hver søndag “Mig & mit hjem”. Det var vildt sjovt at være med til, og jeg føler mig meget benovet over overhovedet at blive kontaktet. Jeg prøver at få fingre i artiklen, så jeg kan slå den op her. Men indtil videre så vil jeg smutte ud i det blå med min dejlige familie og nyde resten af denne helt fantastiske dag. Kan I hygge jer!

It’s surreal to get up one Sunday and turn to page 4 of the housing section in Berlingske Tidende and see myself and my home ….. But nevertheless, it was what I did 😉 Because I’ve been lucky to be interviewed for a series of articles that the housing section has each Sunday “Me & my home.” It was really fun to do, and I feel very fortunate being contacted at all. I’m trying to get my hands on the article, so I can post it here. But for now I will run outside with my lovely family and enjoy the rest of this amazing day. Have a great day!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M event