Lovely spring!

H&M event

H&M event spring 2011 - 13

Ja, jeg ved godt at jeg lovede billeder fra Savlekongens værelse – men det må vente. Jeg har nemlig haft specielt besøg i dag – og ja, det må I også vente med at høre om hi hi. Men derfor kan jeg ikke lige vise de billeder jeg havde planlagt. Men så har jeg noget andet at vise jer i stedet.

For et par måneder siden var jeg inviteret til event hos H&M for at se deres sommer kollektion. Og med det her vejr er det jo oplagt at lægge de billeder op. I kan købe det hele nu hos H&M. Der var også rigtige lækker nipsemad – specielt en pannacotta, som jeg vist kom til at tage flere gang af…. ups ;o)

I know I promised pictures from the Drool King’s room – but it must wait. I’ve had a special visitor today – and yes, you also have to wait to hear about that hi hi. But that’s the reason why I can’t show you the pictures I’d planned. But then I have something else to show you instead.

A few months ago I was invited to an event at H&M to see their summer collection. And with this weather it’s natural to put the pictures up. You can get everything in the stores now. There were also a lovely brunch – especially a pannacotta, which I “accidently” returned to several times…. ooops.

Photobucket

H&M event spring 2011 - 7

Photobucket

Source: Casalicious

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovely spring!