Altan - før og efter

SWOOP

Photobucket

Jeg nuldrede rundt på nettet forleden og var forbi Note To Yourself (som desværre er stoppet med at blogge). Og der faldt jeg over disse vildt fede poser til opbevaring. SWOOP hedder de og kommer i diverse farver. Geniale – så sådan en er straks røget på min ønskeseddel til Elias’ værelse!

I dropped by Note To Yourself (which unfortunately has stopped blogging). And came across these awesome bags for storage. SWOOP is the name and they come in various colors. Brilliant – so it’s immediately added to my wish list for Elias’ room!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altan - før og efter