Early Bird

Loppe weekend

IMG_8326

Har haft en skøn weekend med loppemarked, hygge og brunch. Sidste weekend var på samme måde og billederne er faktisk derfra. Som I kan se så fylder min mave efterhånden en del og der er ikke så lang tid til at min lille prinsesse skal se dagens lys for første gang. Men indtil da hygger jeg mig max – her med min søde svoger og min dejlige søster som her er fotograf 😉 Har du været på loppe i weekenden?

Have had a wonderful weekend with flea market, fun and brunch. Last weekend was the same and the pictures are actually from last weekend. As you can see I’m pretty pregnant and it wont be long before my little princess will see the light of day for the first time. But until then I enjoy everyday – here with my lovely sister (photographer) and her boyfriend

IMG_8323

IMG_8364

IMG_8368

IMG_8324

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early Bird