Caroline Olsson - SKOG

Lyserød….

ikea_trendenser_pastell_inspiration_42

…… ja jeg øver mig :o) Er jo egentlig ikke så meget til lyserød. Og det kan jo være en udfordring når jeg nu venter en lille pige….. Men synes jeg er blevet bedre til det…. Så her er lidt øvelsesbilleder igen igen fra IKEA som jo gør det godt!

Pink …… yes I’m practicing. I’m not that fond of light pink. And that can be a challange now that I’m expecting a little girl ….. But I think that I’m getting better at it …. So here are some pictures again again from IKEA.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Source: Livet Hemma – IKEA

1 kommentar

  • Ida T

    Øv, blev helt ærgelig da jeg lige læste det her. For det hele behøver vel ikke at være lyserødt, bare fordi du får en pige. Du bestemmer da helt selv farven på barnets tøj, ting og legetøj. At lyserød er en direkte indikator på et bestemt køn, er jo kun noget samfundsbestemt. Og hvorfor må drenge ikke have lyserødt på og piger blåt? Det er en rigtig ærgelig regel synes jeg, da det allerede fra barnsben sætter et stort skel på kønnene, et skel der er med til at stigmatisere børn resten af livet. Hvis du ikke er glad for lyserød, så lad være med at køb lyserøde ting til din lille pige, du bestemmer da selv. Tak ellers for en rigtig skøn og ikke mindst en meget inspirerende blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caroline Olsson - SKOG