Opbevaring i kork og hvid

Min dejlige prinsesse

Lillesster

I maj ankom min lille prinsesse så. Helt fantastisk og meget dejlig! Det hele gik rigtig godt og var en fantastisk oplevelse – jep, selvom det gjorde temmelig ondt hi hi. Og tiden flyver, og nu er hun 11 uger og vi har haft en dejlig sommer med familien. Og som du måske har bemærket, har bloggen også været på barsel 🙂 Men nu er jeg tilbage og vil prøve et par indlæg om ugen. Jeg undskylder for stilheden, men nu ved du hvorfor. Og sjovt nok, jeg har overraskende hurtigt vænnet mig til lyserød og rosa, og på mystisk vis, er der flere ting, der har sneget sig med hjem til os – UPS. Men ikke Hello Kitty og sådan noget….. Det er jeg fortsat ikke glad for. Håber du hænger på trods af stilhed.

In May, my little princess arrived. Absolutely fantastic! It all went very well and was a fantastic experience – yep even though it hurt pretty much hi hi. And time flies and now she is 11 weeks and we’ve had a wonderful summer with the family. And as you might have noticed, the blog has also been on maternity leave. But now I’m back and will try a few posts a week. I apologize for the silence, but now you know why. And funny enough I have surprisingly quickly gotten use to pink, and mysteriously, there are several things that have crept home with us – UPS. But not Hello Kitty and things like that ….. I’m still not fond of that – no offence. Hope you stay tuned despite the silence.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opbevaring i kork og hvid