Inspiration...

Postkasse hvid som sne….

MEFALetter_renhvid

….. eller sort som kul. MEFA har lavet en ny flot postkasse – MEFA Letter – og den kommer i 10 forskellige farver. Egentlig er det ikke noget jeg sådan har gået og tænkt yderligere over – måske fordi jeg endnu ikke er i hus – men det har nu alligevel tit slået mig hvorfor dælen der ikke var designet pænere postkasser end dem som står rundt omkring på diverse villaveje. For lets face it – postkasse designs har ikke just været banebrydende… Men det er slut nu – helt enkelt og flot i designet og ligner det man putter i – et lille brev. Og så har jeg været så heldig også at få en 😉 Så nu må vi se at finde det hus…

Mailbox white as snow or black as coal. MEFA has made a stylish new mailbox – MEFA Letter – and it comes in 10 different colors. Actually it’s not something I’ve been thinking further about – but sometimes I’ve thought about why there’s is no good looking mailboxes around….. For lets face it – Mailbox designs have not exactly been groundbreaking… But it’s over now – simple and beautifull design and it looks like the thing you put in it – a small letter.

IMG_4913medletter

MEFALetter111Basaltgrey_purewhite_JetBlack_Oxidred

111520R_M

Source.: MEFA

5 kommentarer

 • Sille

  Det ville da være en rigtig lækker juletreat i decemberkulden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Uh, skulle man ønske sig sådan en til sommerhuset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Det vil da være en god idé – kan jo prøve at høre om det er muligt at lave en konkurrence 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjov idé og du har ret i at postkasser er enormt standardiserede. Forstår ikke hvorfor f.eks. de amerikanske med det lille røde flag man hejser når der er post, ikke er blevet introduceret i DK.
  Man kunne lave tusind sjove design til postkasser, men det er der vidst regler for…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration...