Fuuga Cph - konkurrence....

Neon jul…

Neonjul_zpsb847d987

Om lidt går jeg ud af døren i lækkert tøj, make-up og sådan nogenlunde garn 😉 Jep jeg skal til julefrokost og jeg glæder mig!!! Vil bare lige nå at vise jer min – eller rettere Lia’s – fine nye neon stjerne, som hun har fået af sin BedsteMoster. Hun har endnu intet værelse, så nu pynter den i køkkenet.

Jeg vil også minde jer om konkurrencen om et fiiint FuugaCph skærebrædt. Sidste dag i morgen for tilmelding. Og så hold øje – for der kommer endnu en konkurrence!!! Pøj pøj derude – og fantastisk lørdag til jer alle ♥

In a minute I’ll walk out the door in nice clothes and make-up. Yeah I’m going to a Christmas lunch and I’m looking forward to it! I just wanted to show you my – or rather Lia’s – great new neon star which she got from her Aunt. She has no bedroom yet, so now it decorates the kitchen.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuuga Cph - konkurrence....